PROMOTION

Bryllup på Hotel Klitrosen

Vi elsker bryllupper og vi sætter en stor ære i at få lov til at være med til at fejre den store dag. Vi gør os altid umage og gør alt vi kan for at opfylde bryllups drømme.

Klitrosen ligger i Slettestrand, som måske er det smukkeste sted i Danmark. Naturen her er fuldstændig fantastisk. På modsatte side af vejen starter Svinkløv plantage med utrolig smuk skov og vandløb. Det perfekte sted for unikke bryllups billeder. Kun 300 meter fra hotellet ligger stranden og det brusende Vesterhav. Også et fantastisk sted at få taget billeder eller måske endda blive gift.

Både brudeparret og gæster har en stor dag i vente. Her i vores bryllupssektion har vi samlet både inspiration og fakta. Du kan f.eks. finde inspiration til oplevelser i området hvis i planlægger at ankomme dagen før festen. Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

Kærlighedsfiguren på Klitrosen.
Klitrosen har sin helt egen kærlighedsfigur. I kan her medbringe en graveret hængelås som I kan hænge op på figuren, hvor I sammen forsegler Jeres kærlighed. Nøglen smides i en box der aldrig bliver åbnet.

Overnatning
Klitrosen giver brudeparret en overnatning uden beregning i Bryllupsgave.
Øvrige gæster har mulighed for at leje værelser. Prisen variere efter sæson.

1 års bryllupsdag
Klitrosen giver brudeparret 1 middag for 2 uden beregning ekskl. drikkevarer i 1 års bryllupsdagsgave!

Velkommen på Klitrosen og god fest!

LÆS MERE


Hold styr på os