PROMOTION

Guldsmed Boye - Passion for smykker og ure

Guldsmed Boye blev etableret i 1946 og drives i dag af 3. generation, Lars Boye. Vi brænder for at præsentere det bedste indenfor smykker.

For yderligere information, besøg gerne: www.guldsmedboye.dk

Uanset hvilken BOYE-butik, du kommer ind i, så er det vores mål at du møder kompetente og dedikerede medarbejdere, der brænder for at vejlede dig til et rigtigt køb. Vi er også stolte over at kunne præsentere en række nyskabelser i vores egne kollektioner af BOYE DESIGN, BOYE DIAMOND og BOYE JEWELLERY.

Boye Diamond er Guldsmed Boye’s eksklusive ombytningsserie med ring, vedhæng og ørestikker i et smukt og enkelt design. Boye Diamond føres i 14 kt. rød- og hvidguld med brillantkvalitet TW/VVS.

Smykket kan ombyttes indenfor 2 år til et nyt med en større brillant mod at betale differencen.
 Serien forhandles kun hos Guldsmed Boye. Se mere på www.guldsmedboye.dk

Når I skal vælge forlovelses- eller vielsesringe tager vi os god tid til at rådgive jer, så I kan være trygge og tilfredse med resultatet. Vores dygtige guldsmede på værkstedet hjælper gerne med skitser og forslag til ringe, ud fra de idéer I kommer med. Vi har kunder fra hele landet, som tager til
Guldsmed Boye i Aarhus el. Silkeborg, for at finde det perfekte sæt vielsesringe.

Drømmer du om et smykke, der er helt dit eget, så har vi guldsmedene og kompetencerne til at realisere den. Har du et smykke, der betyder noget helt særligt for dig, men som trænger til fornyelse, så kom ind og få en snak om mulighederne for at gøre smykket mere nutidigt. Vi har eget guldsmedeværksted og urmagerværksted, der tager kyndig hånd om alle typer reparationer.

Tryk på billederne for slideshow