PROMOTION

Drømmebryllup på Fredensborg Store Kro

Vidunderlige rammer for et romantisk ophold eller det perfekte bryllup.

 ”Vil i vide hvad hemmeligheden bag et livslangt ægteskab er”? spøg Store Kro med et glimt i øjet. Der holdes en kunstpause… ”Det er ikke at lade sig skille…”

Hold jeres bryllup i de smukke omgivelser og helt nye bryllupslokaler på Fredensborg Store Kro. Smukkere omgivelser fås ikke til den ideelle begivenhed, hvor vi sætter alle elementer i spil for at gå op i en højere enhed. Fredensborg Slot er nærmeste nabo, Esrum Sø ligger i baghaven og med en lille cykeltur er også Gribskov tæt på.

Er dit selskab arbejdsrelateret har vi også faciliteter til at understøtte møder og konferencer.

Vores køkkenchef sammensætter den menu, du ønsker. Du kan enten vælge en af vores faste menuer, sammensætte en selv ud fra menukortet eller komme med andre ønsker, som vi naturligvis vil imødekomme. Og vores serveringspersonale gør alt, hvad de kan, for at dit selskab hos os bliver en uforglemmelig oplevelse.

De 22 værelser i Store Kros hovedbygning er moderniseret i kroens gamle, romantiske stil med helt nyistandsatte badeværelser. Kroens Hotel og restaurant danner vidunderlige rammer for et romantisk ophold.

Kom forbi og få en helt uforpligtende rundvisning i vores nye og indbydende selskabslokaler til fest, reception og bryllup.

Ring til os på 3644 8020 eller besøg os på www.storekro.com

LÆS MERE


Hold styr på os