Promotion

Drømmen om det perfekte destinationsbryllup

Coquillade Provence Resort & Spa

Vi drømmer os bort til det perfekte destinationsbryllup, hvor kærligheden fejres i kombination med smukt vejr, varme, udsøgte vine og fantastiske kulisser.

Tekst: Anna Storm   |   Foto: Coquillade Provence Resort & Spa

Destinationsbryllupper er noget, som har sneget sig længere og længere op ad listen over, hvordan drømmebrylluppet skal se ud for rigtig mange mennesker. Vi nordboere har en drømmelignende længsel efter at fejre kærligheden på varmere breddegrader og med eksotiske indslag. I lang tid har destinationer som Italien, Spanien og Frankrig ligget i top, og så snart rejser igen er mulige, vil mange af os invitere familie og venner til en magisk bryllupsweekend i udlandet.

En af de destinationer, der ligger på manges ønskeliste, er Coquillade Provence Resort & Spa. Dette fantastiske feriested ligger blandt franske vingårde og emmer af romantik. Vi fik en snak med Jasmine Seymus, der arbejder som eventkoordinator i Coquillade Provence Resort & Spa, og fik lidt mere viden om destinationsbryllupper.

Coquillade Provence Resort & Spa

Hej Jasmine! For de af os, der i skrivende stund drømmer om et destinationsbryllup, kan du beskrive, hvordan et bryllup i Coquillade Provence Resort & Spa kan se ud?

Før et bryllup hos os ankommer bruden og brudgommen normalt et par dage i forvejen for på tomandshånd at nyde stedet og samtidig komme ind i den franske livsstil. På denne måde har de tid til at føle sig hjemme, og vi benytter lejligheden til at forkæle dem med spabesøg – afbrudt af samtaler med mig (vores eminente eventkoordinator) inden den store dag. Vi ønsker, at bruden og brudgommen skal føle sig 100% tilfredse og forberedte på deres store dag, så ingen stress er tilladt. Vores mål er, at de skal nyde hvert sekund af rejsen.

Dagen før brylluppet arrangerer vi en rehearsal dinner på vores italienske restaurant ved poolen eller som en hyggelig grillfest i vores smukke have, hvor I begynder fejringen med venner og familie. Hvis I vælger den første mulighed, får I serveret en lækker buffet med antipasti, og hvis I vælger mulighed to, vil I nyde en fantastisk grillbuffet. Uafhængigt af maden vil I naturligvis kunne nyde alt sammen med fantastisk rosévin. Omgivelserne er klassiske provencalske med masser af blomstrende roser og lavendel og selvfølgelig vinstokke, der snor sig op ad væggene.

Når det endelig er bryllupsdag, er bruden og brudgommen ofte adskilt for at gøre sig klar til den store dag. Bruden bruger ofte mere tid på at blive klar, mens brudgommen og hans venner tilbringer tid ved poolen eller med nogle af vores mange aktiviteter. I mellemtiden er bruden i vores brudesuite, hvor hun får serveret champagne og får håret sat op og lagt makeup. Suiten har sin egen udendørs pool og jacuzzi, hvor bruden og brudepiger kan hænge ud. Fotografen er ofte med her og tager mindeværdige fotos, når brudefølget gør sig klar.

Når alle gæsterne og brudgommen er samlet på vielsespladsen, henter vi bruden med en golfvogn og sætter hende af for enden af den smukke have, så hun kan gå ned til alteret omgivet af oliventræer, lavendel og roser. Under den sene eftermiddagssol siger de derefter JA til hinanden foran venner og familie, foran en magisk smuk kulisse i Provence. Så er det tid til hygge sig med hinanden, og her spiller vi levende musik, mens gæsterne får serveret champagne og hors d’oeuvre inden middagen, som består af en lækker treretters middag og hjemmelavet fransk bryllupskage. Hvis I ønsker det, kan vi også arrangere fyrværkeri eller andre festligheder som prikken over i’et.

Aftenen slutter med et andet liveband eller en DJ og bartendere, der serverer de drikkevarer, gæsterne vil have, samt natmad i form af pizza, snacks eller franske delikatesser.

Foto: StudioCabrelli

Hvis man som brudepar i Norden ønsker at blive gift i den smukke Coquillade Provence Resort & Spa, hvordan går man så til opgaven, og hvordan planlægger man sit drømmebryllup på afstand?

Den første kontakt, der finder sted mellem os og bruden og brudgommen, er normalt via e-mail eller telefon, hvor bruden og brudgommen fortæller mig, hvordan deres drømmebryllup ser ud. På baggrund af det præsenterer jeg et forslag fra os i Coquillade Provence Resort & Spa. Jeg sender mange billeder, der viser både feriestedet på en ’almindelig dag’ og billeder fra tidligere bryllupper, vi har arrangeret, så de får et klart billede af, hvordan en bryllupsdag kan se ud.

Så sender jeg et forslag, som vi derefter diskuterer og justerer frem og tilbage, indtil bruden og brudgommen er 100% tilfredse. Bruden og brudgommen underskriver derefter en foreløbig kontrakt, der først bliver gyldig, efter at de er kommet her og har besøgt os. Når vi så mødes på stedet i Coquillade Provence Resort & Spa for første gang, viser jeg dem rundt, og vi sætter os derefter ned over et glas vin og diskuterer oplægget. Hvis bruden og brudgommen derefter vælger at booke, underskriver vi en færdig kontrakt, og parret betaler et depositum på 30% for at garantere reservationen.

Hvis det er muligt, anbefaler jeg et andet besøg hos os inden selve bryllupsdagen for at planlægge alle detaljerne og for eksempel smage bryllupsmenuen. Hvis det ikke er muligt med et andet fysisk besøg, kan de fleste ting imidlertid arrangeres via digitale møder eller telefon. Bruden og brudgommen kan også møde den, der skal vie dem, så han/hun kan lære bruden og brudgommen at kende og skræddersy ceremonien efter deres ønsker og personligheder. Når det kommer til dekoration og udsmykning til brylluppet, har vi også mange samtaler om dette og sender inspirerende billeder til hinanden hele tiden. Forvent at Pinterest og Instagram bliver dine nye yndlingsvenner det næste år for at skabe inspirerende moodboards.

Coquillade Provence Resort & Spa

For de brudepar, der føler sig lidt tabt i planlægningen, har du en bryllupskoordinator på stedet?

Som beskrevet ovenfor får bruden og brudgommen hjælp til alt, hvad de kan tænke sig før (og endda under) deres store dag. Jeg er den dedikerede eventkoordinator og har planlagt og gennemført over 15 bryllupper her i den smukke Coquillade Provence Resort & Spa de seneste år. Ved bryllupper på mindre end 130 gæster tager jeg mig af al planlægning og er også ansvarlig for at holde køreplanen under selve bryllupsdagen. Hvis du planlægger et bryllup med flere gæster, anbefaler vi en koordinator yderligere, så vi er to om opgaven. Nogle af de bryllupskoordinatorer, som jeg har arbejdet meget med, og som er mine favoritter er: Dîtes-Moi-Oui, Lavender & Rose, Lucy To French Weddings & Mademoiselle C. Hver gang jeg har planlagt et bryllup med en af ​​disse aktører, er det blevet magisk, så dem kan jeg varmt anbefale!

Bryllupsrejsen

Hvis du ikke planlægger et destinationsbryllup, men stadig er tiltrukket af beskrivelserne af Coquillade Provence Resort & Spa, så er stedet også et helt magisk feriested at holde din bryllupsrejse. Dette femstjernede feriested inviterer dig til en fantastisk rejse, hvor du kan skifte spabesøg ud med hurtige aktiviteter, dovne dage ved poolen, lækker mad og besøg i en af ​​de mange vinmarker, der omgiver Coquillade Provence Resort & Spa.

Læs mere

Vielsesringe – Symbolet på jeres kærlighed

Som kommende brudepar er der mange ting, der skal ordnes inden den store dag. En vigtig beslutninger er, hvordan jeres…

Personlige smykker på bryllupsdagen

Ud over at bære vielsesring på bryllupsdagen, er det også fint med smukke smykker, der pryder hals, håndled og ører.…

Din – for altid

De fleste brudepar ønsker sig en unik vielsesring som symbol på deres kærlighed og samhørighed. Men størsteparten ender faktisk med…

Pre-owned: Vintage urer

Et ur på håndleddet sikrer ikke kun, at du har styr på tiden, et smukt ur fortæller også, hvem du…

Sådan beskytter du din ring

Hvis din ring skal holde sig glinsende og fin, så er det vigtigt at beskytte og tage hånd om den.…

Tag vare på dine smykker

De fineste juveler er værd at give lidt ekstra kærlighed. Læs her, hvordan du plejer dine smykker og får dem…

Diamantjagten

Diamantjagten er en konkurrence, Bryllupsmagasinet laver i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste guldsmede, og den giver DIG mulighed for…

Lad vielsesringen vise dine farver

Vov pelsen og vælg farvede ædelsten i din vielsesring, så ringen afspejler din unikke personlighed. Diamanterne funkler i al deres…

Hvilken type ring skal du have?

Vielsesringen kommer i mange forskellige former, farver og sten, og er det ultimative symbol på deres kærlighed til hinanden.

Sådan vælger I de perfekte ringe

Det kan være svært at beslutte sig, for der er så mange muligheder. Dirks Jewellery hjælper dig/jer med at blive…

Vielsesringe håndlavet til jer

Jan Jørgensen Smykker i Blokhus er specialister i håndlavet vielsesringe og har formentlig Danmarks største udvalg af netop vielsesringe.

Bucherer Fine Jewellery

Bucherer Fine Jewellery tror dybt på kærlighedens kraft: at løfte os op til euforiske nye højder, det der får os…

Alt du har brug for at vide om forlovelsesringe til mænd

Flere og flere producenter, har taget fat på den kommende efterspørgsel - mænd, der ønsker en forlovelsesring.

Hvad betyder stenen?

Der er mange forskellige sten på ringe rundt om i verden. Hvad betyder de forskellige farver og sten? Vi giver…

Hvorfor den glatte ring altid vil være en vinder

En klassisk, glat vielsesring er lige så meget et symbol på bryllup, som diamantringene er. Disse ringe symboliserer ægteskab såvel…

Tidløse perler

Tidløse perler er både klassisk, elegant og smukt på én og samme tid. Det går aldrig af mode at bære…

Sådan rengør du din diamantring

Regelmæssig rengøring derhjemme holder din ring skinnende ren mellem de gange, du sender den til professionel rengøring.

Marry & Me – kærlighedens guldsmedje

Hos ”Marry & Me” er køb af smykker en ekstraordinær oplevelse, og de erfarne medarbejdere giver kunderne førsteklasses rådgivning.

Castens – eventyrligt smukke smykker

Ønsker I jer håndlavede vielsesringe, som er lige så unikke som jer, kan I få dem designet hos den lille…

Bliv inspireret af disse graveringstips!

At få sin vielsesring graveret med en skjult besked, er den ultimative måde at gøre din allerede unikke ring personlig…

Alt om vielsesringe

Alt, du behøver at vide om vielsesringe! Har du nogensinde ligget søvnløs over forskellige ædelsten og slibninger? Bare rolig, vi…

Put a ring on it

Er en forlovelse og et frieri det samme? Vi besvarer nogle vigtige spørgsmål om forlovelse, frieri, vielse og ringe.

Klassisk diamant eller blå safir?

Diamanten i vielsesringen men har fået lidt konkurrence de seneste par år af farvede sten. Hvad skal man egentlig vælge?

Hvilken ring skal jeg vælge?

Vi har bedt en ekspert besvare de mest typiske spørgsmål, man som kommende brud tumler med, når man skal vælge…

Vinderen af ​​Diamantjagten!

Vi havde fornøjelsen af at kontakte en glad vinder af dette års Diamantjagt!

Vejen til drømmeringen

I denne artikel taler vi med guldsmed Lene Hald om at designe sin egen vielsesring.

Vinderen af diamantjagten 2021!

Nu er vinderen af vores populære konkurrence kåret! Diamantjagten er en konkurrence i samarbejde med Danmarks fornemmeste guldsmede.

Mere af det hele på Klarlund Expo 2021!

Efter et års pause på grund af pandemien kunne Nordens største ur- og smykkemesse i sidste weekend atter slå dørene…

Design din drømmering

Vi har talt med to guldsmede, der designer forlovelses- og bryllupsringe i tæt samarbejde med parrene.

Gaven til morgenen efter

Historien bag morgengaven og gode bud på klassiske, populære og originale morgengaver til både ham og hende.

Hvilke vielsesringe er mest populære i 2020?

Selvom vielsesringe er noget, der varer evigt, er der nogle tendenser, der kommer og går. Men hvad er virkelig mest…

Tips ved valget af ringe

Inden valget af ringe, kan du finde information på nettet og i magasiner om metaller og ædelsten, men det rækker…

Vinderen af diamantjagten 2020!

Nu er vinderen af vores populære konkurrence Diamantjagten kåret!

At bære ur på bryllupsdagen

At bære ur på bryllupsdagen er ikke kun et smukt stykke tilbehør, det betyder også, at du har styr på…

Signe Njust Jewellery

”At fremstille smykker kræver en særlig form for koncentration - en koncentration, der bringer mig ind i en bevidsthed af…

Sådan får du den ring, du drømmer om

Begynd allerede nu at overveje hvilken type ring, hvilke ædelsten og hvilken slibning, der tiltaler dig. Er du usikker? På…

Sådan beskytter du din ring!

Vi ved, det lyder frygteligt svært at tænke på administrative ting som forsikring, når du planlægger bryllup eller præcis er…

Skab din egen vielsesring

Hvordan en vielsesring skal se ud, er der ikke nogen retningslinjer omkring. Det er op til den enkeltes smag og…

Håndlavet med kærlighed

Hos Nord By Thomsen kan I være med til selv at designe jeres vielsesringe og få lige præcis de ringe,…

Billedgalleri fra Julie Sandlau

Julie Sandlaus eventyrlige bryllupskollektion har set dagens lys og introducerer eksklusive forlovelses- og vielsesringe samt smukke diamant ørestikkere til bruden…

Julie Sandlau – En kærlighedsfortælling

“Jeg har i mange år haft en drøm om at designe forlovelses- og vielsesringe som symbol på lykke og uendelig…

Smyk dig endnu smukkere!

Du har fundet drømmekjolen til dit bryllup. Hvilke smykker skal du vælge? Hvilke får dig til at skinne og gæsterne til…

Min drømmering

Det ultimative symbol på, at du siger ja til et andet menneske, er vielsesringen. Men hvordan skal den se ud?…

Design, kvalitet og professionalisme

Hos Halberstadt sættes der stort fokus på design, kvalitet og professionalisme. Der er smykker til enhver pris og smag. Kom…

Guide til den perfekte vielsesring

At vælge en vielsesring handler ikke blot om at vælge et smukt smykke. Ringene er et symbol på jeres kærlighed…

Perlernes ABC

I dette mini encyklopædi finder du al den fornødne viden om perler, så du ved mest muligt om dine perler…

Husk at gå med museskridt til alteret

Der var amoriner i luften, da over 100 forelskede par i alle aldersgrupper torsdag aften var samlet for at blive…

Smykker

Et af de første spørgsmål, I skal tage stilling til, når beslutningen om brylluppet er taget, er, hvad der skal…

Morgengaven – en smuk tradition

Morgengaven er en gammel tradition, som før i tiden havde stor betydning for bruden. I dag er det en smuk…

Vindere af tidligere Diamantjagt!

Diamantjagten er en konkurrence Bryllupsmagasinet laver i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste guldsmede. Her præsenterer vi vindere av Diamantjagten…

Copenhagen Jewellery & Watch Show 2015

Copenhagen Jewellery & Watch Show (CPHJS) løb af stablen i weekenden. CPHJS er en indkøbsmesse for guld, ure og tilbehør,…

Nyeste posts

Udvalgte posts

Drømmen om det perfekte destinationsbryllup

På trods af at pandemien ikke rigtig slipper grebet, drømmer vi os bort til det perfekte destinationsbryllup, hvor kærligheden fejres…

Se mere

Romantik, harmoni og afkobling

Resortet Salobre Hotel Resort & Serenity er beliggende på solsikre Gran Canaria og er velegnet til både bryllupsfest og bryllupsrejse.

Se mere

Honeymoon på Maldiverne

Få vores guide til honeymoon på Maldiverne med familien Trippetti-Almind

Se mere

Bryllupsrejsen er rejsen I aldrig glemmer

Bryllupsrejsen er jeres første romantiske rejse som nygifte, og det er egentlig kun jeres fantasi (og budget), der sætter grænserne.…

Se mere

Din nordiske SPA-guide

Vi testede udvalgte SPA behandlinger og faciliteter ud fra, at de skulle fungere til brudeforkælelse, venindehygge, romantik og bryllupsrejse

Se mere

Hvor skal I tage hen på bryllupsrejse?

Hvor rejser I hen i verden, når alle muligheder er åbne? Hvad er populært, og hvad passer til jeres behov?

Se mere

Populære destinationer til bryllupsrejsen

Hvor I tager hen, afhænger naturligvis af budget og interesse, men vil I have lidt inspiration, giver vi her tips…

Se mere

Unikke rejser tilpasset jeres drømme

Vælg det rigtige Paradis for jer. Med romantik, charme og forkælelse. Og måske ekstra oplevelser for at fuldende bryllupsrejsen.

Se mere

Bryllup på Mauritius

Det var en helt almindelig aften, da Steffen friede til Stina. Brylluppet blev dog alt andet end almindeligt. Få måneder…

Se mere

Bryllupsrejsen til Afrika

’There’s more to see than can ever be seen, more to do than can ever be done.’ Verset fra ’Løvernes…

Se mere