Copenhagen Jewellery & Watch Show 2015.

Copenhagen Jewellery & Watch Show (CPHJS) løb af stablen i weekenden. CPHJS er en indkøbsmesse for guld, ure og tilbehør, og Bryllupsmagasinet var til stede for at spotte de nyeste trends og nyheder. Her præsenterer vi nogle trends, som er værd at holde øje med.

Text: Anna Storm  Foto: Anna Storm

Smalle ringe

Tidligere var det moderne med ret brede og robuste ringe, men i dag vil man have lette og smalle ringe. Ringen kan være helt glat eller med mange glimtende indfatninger. Vi ser også smalle ringe, hvor en større sten er indfattet i kombination med flere brillanter. 1930’erne og vintage-trenden ses tydeligt - også i vielsesringene, og den såkaldte carmosé-ring gør et stærkt comeback.

Smalle ringe hos Swepol

Farveglade sten hos Lieblings

Farverige sten

Udover skinnende brillanter og diamanter ser vi også en række variationer af farveglade ædelsten. Og også de er influeret af vintage-trenden, som er stærkere end nogensinde. Her ser vi både sten i herlige pastelfarver og i stærkere kulører samt farver i en mere nedtonet skala som for eksempel terrakotta, oliven og blomme.

Naturmotiver

Naturmotiver har længe været populære indenfor guld- og smykkebranchen – således også i denne sæson. De populære motiver af agern ses hos mange mærker, og vi ser også mange eksempler på blad-motiver og ringe, der ligner tornekviste. Det ser ud til at være en vindende kombination at kombinere naturmaterialer i smykkerne med motiverne.

Naturinspirerede smykker hos Blossom Copenhagen

Bohemeinspiration fra Mai Copenhagen

Boheme æra

Ingen har vel overset, at 1970’erne og hippiemoden gjorde et stærkt comeback i modeverdenen i år. Denne trend ses også i smykkebranchen. Spirituelle motiver, lange rækker med farverige sten og hårbånd i alskens farver er bare nogle af de ting, som vidner om det. Perfekt tilbehør til dig, der drømmer om et bohemebryllup.

Ure

Ure og armbåndsure er tidløse. Den moderne brud og brudgom bærer ur på bryllupsdagen, og uret er ualmindeligt populært som morgengave. På CPHJS så vi mange urværker i alskens modeller med urkæde i såvel læder som i såkaldt stål mesh. Når det kommer til smukke armbåndsure finder der virkelig noget til alle i alle prisklasser.

Ure hos Doxa samt Arne Jacobsen