PROMOTION

Bryllupsrejse i Tjekkiet

Et minde for livet og en fest, man sent kommer til at glemme! Tjekkiet byder på uovertruffen stemning og fantastiske omgivelser til bryllupsfotografierne. I Prag spirer romantikken rundt om hvert gadehjørne. Et bryllup i Tjekkiet vil få jer til at tabe kæben, men ikke miste livsopsparingen.

Når to mennesker beslutter sig for at sige ja til hinanden, er der en del, der skal besluttes og planlægges. Ikke alene brylluppet, men også en af de største økonomiske udgifter livet byder på. Et bryllup skal naturligvis ikke handle om penge, men om romantikken og muligheden for at samle nære og kære. Udgifterne sniger sig dog hurtigt i vejret, fordi der skal lejes lokaler, hyres serveringspersonale og bestilles kuverter. Lokaler og services er betydeligt billigere i Tjekkiet end i store dele af Europa og USA. Det betyder, at du og din elskede vil have færre begrænsninger for at virkeliggøre jeres drømme. Nogle drømmer om en intim middag for to, mens andre drømmer om en majestætisk bryllupsbanket med mange gæster. Der er uendeligt mange virksomheder, der kan organisere jeres bryllup og jeres fest – afhængig af jeres stil og jeres budget. Læs med og lad dig inspirere!

 

Lad bryllupsklokkerne ringe
I Prag kan du finde restauranter med mange forskellige retter og prisniveauer. Prag er et rigtigt gourmetparadis, og du kan vælge mellem lokale specialiteter eller avantgarde restauranter, der har fået tildelt Michelinstjerner. Book f.eks. Villa Richter, hvis du vil have et bryllup i en af de ældste vingårde i Böhmen, lige ved indgangen til Prag Borg. Det er en magisk oplevelse hele året. Den betagende udsigt over St. Wenceslas Vineyard er den perfekte kulisse til et bryllup under åben himmel. Beliggende i hjertet af Lillesiden i Prag ligger 1800-tals barokslottet Pálffy. Med sin utrolige udsigt over Prag Borg og dens haver er det et populært sted til bryllupper. Også den anerkendte Pálffy Palace Restaurant har alt, du skal bruge for at skabe et elegant bryllup. Lobkowicz Palads er en sand perle, der ligger højt på en bakke med en betagende udsigt over Prag. Bortset fra museets samlinger, tilbyder Lobkowicz Palace en virkelig smuk førsteklasses ramme om brylluppet. Uanset størrelsen på dit bryllup (fra 10 til 180 gæster) vil bruden føle sig som en prinsesse, og gæsterne vil føle det, som om de er trådt ind i en anden verden.

Hvad er et bryllup på slottet? Helt igennem fantastisk!
Chateau Mcely er det perfekte sted til et bryllup. Slottet er beliggende i den legendariske skov Svatojirsky, kun en times kørsel fra Prag. Du kan nyde et bryllup både sommer og vinter og få en uforglemmelig oplevelse af sæsonen i den charmerende engelske slotshave. Slottet huser værelser til 52 gæster, hvilket gør det til det perfekte sted at komme væk fra det hele og nyde din særlige dag med din familie og venner uden indtrængen fra omverdenen. Fotomulighederne på Chateau Mcely er uendelige både i og udenfor slottet. En romantisk tur i skoven er en perfekt måde at afslutte en bryllupsdag.

 

Chateau Herálec
På det eksklusive Chateau Herálec arrangeres bryllupper i luksusklassen. Det unikke slot har en rig historie og har gennemgået en omfattende restaurering i 2011. Slottet anses for – med rette – at være et af de smukkeste og mest udsøgte boutiquehoteller i Tjekkiet. Chateau Herálec vil omgive dig med komfort, glamour og glans – som taget ud af et bryllupsmagasin. Din fest vil finde sted i smukke omgivelser, som kombinerer middelalderlig kunst med moderne stil. Efter brylluppet kan du og dine gæster slappe af og blive forkælet af personalet på det luksuriøse boutiquehotel. Tag dig tid til virkelig at indfange dette dyrebare øjeblik med dine nære og kære.

Slottet Hluboka
Det snehvide slot, Hluboká, ligger på klipperne over Vltava-floden. Slottet betragtes som den mest kendte neogotiske bygning i Tjekkiet. Konstruktionen af det usædvanlige slot med 11 store tårne og fæstninger begyndte i 1700-tallet. Ejerne har gennem tiden rekonstrueret bygningen flere gange i mange forskellige stilarter. Den moderne version af Hluboka er skabt af den seneste ejerfamilie; Schwarzenberg, der har ejet slottet i mere end 300 år. Jeres bryllup i Tjekkiet vil være en unik begivenhed, hvis I vælger at holde det på smukke Hluboka. Du vil blive forført af den magiske atmosfære, den elegante park i gammel engelsk stil og det udsøgte interiør. Bryllupsbilleder mod en baggrund af stilfulde tårne og storslåede palæer vil glæde dig og dine pårørende. Ifølge legenden vil alle par, der gifter sig i slottets højtidelige vielseshal, leve lige så lykkeligt som slottets mest berømte ejer; grev Jan Schwarzenberg og prinsesse Eleanor. Et bryllup i det smukke slot Hluboka vil være en fantastisk start på et ægteskab.

 

Hotel Mandarin Oriental Prag
Mandarin Oriental er både et luksushotel og et stykke vidunderligt velbevaret historie – kombineret med et smukt, moderne design og tidstypiske arkitektoniske detaljer. Hotellet har 99 værelser og suiter, en prisbelønnet restaurant og en vidunderlig spa. Her vil du opleve en stille oase fyldt med århundreders karakter. Hotellet tilbyder en af de mest festlige arrangementer i Prag, der kendetegnes ved sin unikke historie, sine fantastiske omgivelser og en erfaren bryllupskoordinator. Alt finder sted med den betagende baggrund af Prag Borg, og personalets opmærksomhed for detaljer gør dit bryllup unikt. Du kan afholde din bryllupsceremoni i klosterhaven eller i klosterloungen, der kan rumme op til 100 gæster – eller i den storslåede Grand Ballroom med plads til 120 gæster.

 

Vrtbovska – et fantastisk udendørs mødested i Prag
Den vidunderlige italienske barokhave ligger på skråningerne lige under Prag Borg nær Karlsbroen. Haven blev bygget mellem 1715 og 1720. Havedesigner Frantisek Maxmilian Kanka arbejdede med billedhuggeren Matyas Bernard Braun på at skabe dette unikke sted. Hans statuer og skulpturer dekorerer sammen med fresker af kunstneren Vaclav Vavrinec Reiner haven. En flot komposition af forskellige planter har sat sidste hånd på denne grønne smaragd i hjertet af Prags centrum. Layoutet af haven byder på en betagende udsigt over Prag, og de berømte monumenter skaber en vidunderlig kulisse for dine bryllupsbilleder. Ceremonien afholdes i den delvis overdækkede Sala Terrena, som er rigt dekoreret med kalkmalerier. Dine gæster vil blive fortryllet af udsigten over Lillesiden og Prag Borg. Fortryl dig selv i de smukt dekorerede barokmalerier i pavillonen, hvor dit uforglemmelige bryllup vil finde sted. Den blændende udsigt over haven Vrtba, springvand og Prag vil altid være et smukt minde!

 

Unikke oplevelser
På torvet i den gamle bydel kan du ligesom i eventyret ride ud i en hestevogn eller en gennemrenoveret cabriolet fra Første Verdenskrig. Hvis du ønsker at komme væk fra de travle gader, kan du søge efter roligere vande på Moldau-floden. Tag en romantisk sejltur med en middag eller oplev en autentisk venetiansk gondol. Sejl langs floden forbi den gamle bydel og få et unikt vue over Prag Borg. Ønsker du at holde dit bryllup på en båd, kan vi anbefale The Matylda Boat Hotel and Restaurant. Og hvis du vil have dit hoved i skyerne, så book en flyvning over Prag. Eller hvorfor ikke overraske dine gæster med en vidunderlig oplevelse ved at leje en sporvogn, der vil tage din ledsager gennem det historiske centrum af Prag?

 

For mere inspiration og hjælp
At planlægge et bryllup i et fremmed land kan virke skræmmende. En måde at sikre en stressfri og mindeværdig dag er at hyre en pålidelig bryllupsplanlægger, f.eks Exclusive Weddings in Prague, White Agency, PragueWeddings, Bohemiaweddings eller Adam & Eva Wedding Services.

Kontakt:

Czech Tourism
Telefon: +46 84 40 42 39
stockholm@czechtourism.com
www.czechtourism.com

LÆS MERE


Hold styr på os