PROMOTION

Bryllupsrejse i Tjekkiet

Et minde for livet og en fest, man sent kommer til at glemme! Tjekkiet byder på uovertruffen stemning og fantastiske omgivelser til bryllupsfotografierne. I Prag spirer romantikken rundt om hvert gadehjørne. Et bryllup i Tjekkiet vil få jer til at tabe kæben, men ikke miste livsopsparingen.

Når to mennesker beslutter sig for at sige ja til hinanden, er der en del, der skal besluttes og planlægges. Ikke alene brylluppet, men også en af de største økonomiske udgifter livet byder på. Et bryllup skal naturligvis ikke handle om penge, men om romantikken og muligheden for at samle nære og kære. Udgifterne sniger sig dog hurtigt i vejret, fordi der skal lejes lokaler, hyres serveringspersonale og bestilles kuverter. Lokaler og services er betydeligt billigere i Tjekkiet end i store dele af Europa og USA. Det betyder, at du og din elskede vil have færre begrænsninger for at virkeliggøre jeres drømme. Nogle drømmer om en intim middag for to, mens andre drømmer om en majestætisk bryllupsbanket med mange gæster. Der er uendeligt mange virksomheder, der kan organisere jeres bryllup og jeres fest – afhængig af jeres stil og jeres budget. Læs med og lad dig inspirere!

Lad bryllupsklokkerne ringe
I Prag kan du finde restauranter med mange forskellige retter og prisniveauer. Prag er et rigtigt gourmetparadis, og du kan vælge mellem lokale specialiteter eller avantgarde restauranter, der har fået tildelt Michelinstjerner. Book f.eks. Villa Richter, hvis du vil have et bryllup i en af de ældste vingårde i Böhmen, lige ved indgangen til Prag Borg. Det er en magisk oplevelse hele året. Den betagende udsigt over St. Wenceslas Vineyard er den perfekte kulisse til et bryllup under åben himmel. Beliggende i hjertet af Lillesiden i Prag ligger 1800-tals barokslottet Pálffy. Med sin utrolige udsigt over Prag Borg og dens haver er det et populært sted til bryllupper. Også den anerkendte Pálffy Palace Restaurant har alt, du skal bruge for at skabe et elegant bryllup. Lobkowicz Palads er en sand perle, der ligger højt på en bakke med en betagende udsigt over Prag. Bortset fra museets samlinger, tilbyder Lobkowicz Palace en virkelig smuk førsteklasses ramme om brylluppet. Uanset størrelsen på dit bryllup (fra 10 til 180 gæster) vil bruden føle sig som en prinsesse, og gæsterne vil føle det, som om de er trådt ind i en anden verden.

Hvad er et bryllup på slottet? Helt igennem fantastisk!
Chateau Mcely er det perfekte sted til et bryllup. Slottet er beliggende i den legendariske skov Svatojirsky, kun en times kørsel fra Prag. Du kan nyde et bryllup både sommer og vinter og få en uforglemmelig oplevelse af sæsonen i den charmerende engelske slotshave. Slottet huser værelser til 52 gæster, hvilket gør det til det perfekte sted at komme væk fra det hele og nyde din særlige dag med din familie og venner uden indtrængen fra omverdenen. Fotomulighederne på Chateau Mcely er uendelige både i og udenfor slottet. En romantisk tur i skoven er en perfekt måde at afslutte en bryllupsdag.

Chateau Herálec
På det eksklusive Chateau Herálec arrangeres bryllupper i luksusklassen. Det unikke slot har en rig historie og har gennemgået en omfattende restaurering i 2011. Slottet anses for – med rette – at være et af de smukkeste og mest udsøgte boutiquehoteller i Tjekkiet. Chateau Herálec vil omgive dig med komfort, glamour og glans - som taget ud af et bryllupsmagasin. Din fest vil finde sted i smukke omgivelser, som kombinerer middelalderlig kunst med moderne stil. Efter brylluppet kan du og dine gæster slappe af og blive forkælet af personalet på det luksuriøse boutiquehotel. Tag dig tid til virkelig at indfange dette dyrebare øjeblik med dine nære og kære.

Slottet Hluboka
Det snehvide slot, Hluboká, ligger på klipperne over Vltava-floden. Slottet betragtes som den mest kendte neogotiske bygning i Tjekkiet. Konstruktionen af det usædvanlige slot med 11 store tårne og fæstninger begyndte i 1700-tallet. Ejerne har gennem tiden rekonstrueret bygningen flere gange i mange forskellige stilarter. Den moderne version af Hluboka er skabt af den seneste ejerfamilie; Schwarzenberg, der har ejet slottet i mere end 300 år. Jeres bryllup i Tjekkiet vil være en unik begivenhed, hvis I vælger at holde det på smukke Hluboka. Du vil blive forført af den magiske atmosfære, den elegante park i gammel engelsk stil og det udsøgte interiør. Bryllupsbilleder mod en baggrund af stilfulde tårne og storslåede palæer vil glæde dig og dine pårørende. Ifølge legenden vil alle par, der gifter sig i slottets højtidelige vielseshal, leve lige så lykkeligt som slottets mest berømte ejer; grev Jan Schwarzenberg og prinsesse Eleanor. Et bryllup i det smukke slot Hluboka vil være en fantastisk start på et ægteskab.

Hotel Mandarin Oriental Prag
Mandarin Oriental er både et luksushotel og et stykke vidunderligt velbevaret historie - kombineret med et smukt, moderne design og tidstypiske arkitektoniske detaljer. Hotellet har 99 værelser og suiter, en prisbelønnet restaurant og en vidunderlig spa. Her vil du opleve en stille oase fyldt med århundreders karakter. Hotellet tilbyder en af de mest festlige arrangementer i Prag, der kendetegnes ved sin unikke historie, sine fantastiske omgivelser og en erfaren bryllupskoordinator. Alt finder sted med den betagende baggrund af Prag Borg, og personalets opmærksomhed for detaljer gør dit bryllup unikt. Du kan afholde din bryllupsceremoni i klosterhaven eller i klosterloungen, der kan rumme op til 100 gæster – eller i den storslåede Grand Ballroom med plads til 120 gæster.

Vrtbovska - et fantastisk udendørs mødested i Prag
Den vidunderlige italienske barokhave ligger på skråningerne lige under Prag Borg nær Karlsbroen. Haven blev bygget mellem 1715 og 1720. Havedesigner Frantisek Maxmilian Kanka arbejdede med billedhuggeren Matyas Bernard Braun på at skabe dette unikke sted. Hans statuer og skulpturer dekorerer sammen med fresker af kunstneren Vaclav Vavrinec Reiner haven. En flot komposition af forskellige planter har sat sidste hånd på denne grønne smaragd i hjertet af Prags centrum. Layoutet af haven byder på en betagende udsigt over Prag, og de berømte monumenter skaber en vidunderlig kulisse for dine bryllupsbilleder. Ceremonien afholdes i den delvis overdækkede Sala Terrena, som er rigt dekoreret med kalkmalerier. Dine gæster vil blive fortryllet af udsigten over Lillesiden og Prag Borg. Fortryl dig selv i de smukt dekorerede barokmalerier i pavillonen, hvor dit uforglemmelige bryllup vil finde sted. Den blændende udsigt over haven Vrtba, springvand og Prag vil altid være et smukt minde!

Unikke oplevelser
På torvet i den gamle bydel kan du ligesom i eventyret ride ud i en hestevogn eller en gennemrenoveret cabriolet fra Første Verdenskrig. Hvis du ønsker at komme væk fra de travle gader, kan du søge efter roligere vande på Moldau-floden. Tag en romantisk sejltur med en middag eller oplev en autentisk venetiansk gondol. Sejl langs floden forbi den gamle bydel og få et unikt vue over Prag Borg. Ønsker du at holde dit bryllup på en båd, kan vi anbefale The Matylda Boat Hotel and Restaurant. Og hvis du vil have dit hoved i skyerne, så book en flyvning over Prag. Eller hvorfor ikke overraske dine gæster med en vidunderlig oplevelse ved at leje en sporvogn, der vil tage din ledsager gennem det historiske centrum af Prag?

For mere inspiration og hjælp
At planlægge et bryllup i et fremmed land kan virke skræmmende. En måde at sikre en stressfri og mindeværdig dag er at hyre en pålidelig bryllupsplanlægger, f.eks Exclusive Weddings in Prague, White Agency, PragueWeddings, Bohemiaweddings eller Adam & Eva Wedding Services.

Kontakt:

Czech Tourism
Telefon: +46 84 40 42 39
stockholm@czechtourism.com
www.czechtourism.com

LÆS MERE

Inden bryllupsdagen

Boost dig selv inden bryllupsdagen

I denne artikel giver vi dig gode tips til, hvordan du kommer til at stråle på bryllupsdagen – indefra og…

Det rigtige tilbehøret

Det rigtige tilbehør

Det er med det rigtige tilbehør og sko, at du skaber helheden. Her fremhæver vi vigtige detaljer at have styr…

Ellen Berge

Brudebuketten

Brudebuketten skal vise, hvem du er – og hvem I er sammen.

Trend nr 1. Kappe fra Pronovias

10 trends i 2021

Bryllupsmoden er lige nu mere kreativ end nogensinde ogI designernes kollektioner ser vi nu følgende trends tage plads.

Evie Young Brudekjoler

Evie Young Bridals forår 2021-kollektion: ‘The Outback Australia’

Inspirationen til forår/sommer 2021-kollektionen er Australiens The Outback.

Madi

Madi Lane Forår 2021: Aphrodite-kollektionen

Lad os præsentere Forår/Sommer 2021-kollektionen fra Madi Lane; Aphrodite.

Mikrobryllup - Adore by Justin Alexander

’Less is more’ med Adore fra Justin Alexander: Mikrobryllup = Makrooplevelse!

Hvad du kan forvente at se fra dette års “less is more” stil, når det kommer til bryllupper.

Lykke brudekjoler

Lykke Brudekjoler er et besøg værd, når du planlægger din store dag, 200 kvm fyldt med de smukkeste kjoler og…

Badgley Mischka - Eden

Badgley Mischka-kollektionen 2021

Vi troede ikke, at Badgley Mischka-kollektionen 2021 kunne blive smukkere … Indtil vi så kampagnebillederne for 2021!!

Luxux i kirken

Nordjylland største brudebutik,slår dørene op til deres 25 års jubilæumssalg, hvor der vil være et væld af nedsatte brudekjoler.

LILLY

LILLY 2021 – hyldest til kærligheden

Lette brudekjoler i excellente pasformer, der smyger sig om den feminine silhuet, med vovede detaljer og fine gennemsigtige finésser.

Smukt lingeri

Smukt lingeri

Kan man egentlig kombinere bekvemt og usynligt undertøj med smukt lingeri? Vi giver gode råd til, hvad man skal tænke…

Old school vibes

Brigitte Bardot-frisurer, store solbriller og 70’er og 90’er vibes dominerer ikke alene modeverdenen

romantiske kjoler

Romantiske kjoler

Smukke, romantiske kjoler matches med kraftig makeup og store smykker.

detaljerne der løfter brudekjolen

Detaljerne der løfter brudekjolen

På bryllupsdagen kommer du til at opleve både små og store magiske øjeblikke.

Brudekjoler inspiration til bruden

Brudekjoler inspiration til bruden

På din bryllupsdag vil du gerne lyse stærkere end alle stjernerne og være dit smukkeste jeg.

Pronovias donerer brudekjoler

Det verdensomspændende bryllupsmærke Pronovias donerer brudekjoler til sygehusansatte, kommende brude, der arbejder i første række i kampen mod COVID-19-pandemien.

Curvy Brides – Brudekjoler i XL

Det er enhver bruds store ønske at være den smukkeste kvinde på sin store dag – uanset kjolestørrelse. Her er…

Ekstrem boheme

Ekstrem boheme

Vi har fundet et brudekjole-mærke, der tager det boheme-prægede til det yderste!

Justin Alexander

Justin Alexander lancerer nyt undermærke

Det nye mærke, Adore, er lavet til den friske city bride, som ved, hvad hun vil have. En spontan kvinde…

At bære ur på bryllupsdagen

At bære ur på bryllupsdagen er ikke kun et smukt stykke tilbehør, det betyder også, at du har styr på…

Vælg den rette kjoletype til din kropsform

Mange kommende brude har visuelle billeder af, hvordan de ønsker deres brudekjole. Bride Fashion giver dig tip til, hvordan du…

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende…

10 ting enhver brud bør have

Det er uvurderligt at have en bedste ven med sig gennem bryllupsplanlægningen og under den store dag. En mor/søster fungerer…

Brudekjoler i Marrakesh

På bryllupsdagen vil du bære en kreation, der udstråler personlighed, stil og wauw-faktor. Se de smukke billeder fra vores photoshoot…

Nordic Bridal Show 2019

Nordic Bridal Show samlet i juni de nordiske brude butikker og viste det nyeste inden for brude mode.

Say yes to the dress med Wedding Store

Velkommen til Malmøs flotteste butik for brude- og festtøj. Butikken, der har det der lille ekstra til lige netop dig.…

Romantisk bryllupsfrisure

Hvad er egentlig trenden lige nu omkring bryllupsfrisurer? Og hvad skal man huske på, når man booker en tid til…

Alternativer til brudekjolen

En smuk brudekjole er en fantastisk kreation, men måske ikke noget for alle. Her kommer nogle tips til dig, der…

Bryllupstrends 2020

I weekenden besøgte vi den store bryllupsmesse Interbride i Düsseldorf og fik set på nogle af bryllupstrends for år 2020!

Hvad sker der i bryllupsmodebranchen?

Vi har snakket om trends med nogen af de største brudekjolemærker.

Nyheder fra Bride Fashion

Alle disse billeder er fra Pronovias 2020 og kan ses og prøves i Bride Fashion allerede nu!

Trendspotting i Barcelona

Vi deltog på en af verdens største indkøbsmesser for brudemode, hvor vi fik indblik i de kommende trends.

Pronovias – Beyond the stars

Vi deltog i Pronovias fantastiske modeshow, et af højdepunkterne i bryllupsbranchen, hvor det vrimlede med gallaklædte kendisser og spektakulær brudemode.

Den lille kjole-skole: Farver og materialer

Hvis du kigger ind i brudekjolernes verden, vil du opdage, at der findes forskellige materialer og farver.

Sådan styler du dig til bohême looket

Den charmerende boho-stil er hotteste trend i bryllupsmoden netop nu og stråler af ukompliceret elegance. Stilen er ideel til dig,…

Den lille kjole-skole: Kjolemodeller

At vælge brudekjole er en spændende rejse, men af og til kan det være en jungle at finde vej og…

bryllup

Plus size perfection

Vidste du, at en brudekjole i grunden oftest er formet efter en kvinde med former? Vælg den rette kjole og…

Hvilken brud er du?

Selv om der er massevis af tendenser indenfor brudemoden, så er det i sidste ende brudens personlighed, der skinner igennem.…

Årets mode från Justin Alexander!

Her er nogle af de fantastiske kjoler fra Justin Alexander og deres fire forskellige kollektioner, der omfatter Lillian West Sincerity…

JUSTIN ALEXANDER ”BE YOU”

JUSTIN ALEXANDER ”BE YOU”

Den indflydelsesrige Iskra Lawrence er ansigtet udadtil på Justin Alexanders nye kampagne “Be You”. Justin Alexander skabte denne kampagne for…

Kort eller lang brudekjole – hvordan vil du giftes?

En af de første ting der skal overvejes, når drømmekjolen skal findes, er længden. Ønsker du en kort eller en…

Giv den gas med blomster

Mange ser det som en selvfølge og en smuk tradition, at de skal bære en smuk brudebuket op ad altergangen.…

Du er, hvad du spiser og drikker

Det kan ikke kun ses på sidebenene, at du har en usund livsstil. Det kan også ses på din hud,…

Find drømmekjolen uden stress

At finde drømmekjolen er desværre ikke altid helt så let, som man skulle tro. Som brud har du mange forventninger…

Vælg den rigtige hæl

Du har valgt en brudekjole, og nu skal beslutningen om sko tages. Der findes masser at tænke på i valget…

Undervurder ikke undertøjet

Hvad er egentlig vigtigst? Det, der kan ses, eller det der ikke kan, men som gør, at det der kan…

perler

Smukke perler

Ægte perler er meget værdifulde. Men perlerne har igennem tiden også været symbol på menneskers rang, alder, civilstand og status.…

brudekjole

Køb din brudekjole i en butik

Det vrimler med hjemmesider, der sælger brudekjoler. De lokker med fine billeder af smukke kjoler, men kjolerne på billederne er…

Bryllupsfrisure efter din ansigtsform

Valget af din bryllupsfrisure er lige så vigtig som din kjole og din makeup. Din bryllupskjole skal passe til din…

Sådan vil vi se ud

Skal det være bohemen, klassisk, romantisk eller kantet? Der er ikke noget bedre end at sidde med veninderne og beskrive…

Find de rigtige sko til bryllupsdagen

At vælge sko til brudekjolen er en glædelig oplevelse for mange kommende brude. Udbuddet af smukke sko er enormt, og…

bröllop

Vær dit flotteste jeg på bryllupsdagen

På bryllupsdagen vil de fleste virkelig gerne stråle fra top til tå. Brudekjolen skal gerne sidde, huden skal være ren…

Tips til valg af de rigtige brudesko

Dine brudesko skal selvfølgelig være perfekte – ligesom din bryllupsdag. Men hvad skal du være opmærksom på, før du køber?…

bryllup

Vintage blondekjoler fra Lillian West

Definitionen af æteriske Lillian West-brudekjoler genopfinder vintage-blondekjoler og udstråler moderne romantik.

Vælg en brudekjole af høj kvalitet

At vælge brudekjole til bryllupsdagen er en vigtig beslutning, og i dag er der mange enestående kreationer at vælge imellem.…

Tidløse, stilfulde brudekjoler fra Kenneth Winston

Kenneth Winston designer brudekjoler med Swarovski-krystaller, delikate blonder og designs, der smukt følger kroppen.

Ekspertens hudplejetips

Vil du have en hud, der stråler på bryllupsdagen? Vi besøgte en skønhedsspecialist for at få tips og vejledning til,…

Ny brudekollektion fra Trollbeads

Tiaraen skaber en kongelig fornemmelse på den store dag med smukke afstandsstykker i kombination med dine yndlingsperler.

bryllup

Unikke brudekjoler i ny butik og Say Yes to the Dress

Ikke bare er brudebutikken Panayotis i Vejle flyttet til nye, smukke rammer i en fornem tidligere teaterbygning. Den er også…

Elsa Colored Shoes præsenterer sine nye kollektioner!

FI 2018 er alt muligt indenfor brude sko! Brudesko har aldrig været så fri og fleksibel som de er nu,…

Hvor drømme skabes, og stilen aldrig slutter

Den nye Demetrios kollektion fanger essensen af ​​romantik med stilarter der udstråler elegance, modernitet og tidløst udtryk.

Victoria & Vincent – høj kvalitet til rimelig pris

De sidste år har mærket Victoria & Vincent etableret sig klart og tydeligt indenfor bryllupsbranchen med deres kjoler. Kristian fra…

Inspiration til boho-bruden

Bruden fik lov at danse frit omkring i en lavendelmark i nydelige kjoler fra Maggie Sottero og Nicole Spose. Lavendeltonerne…

Find din kjole hos Nicolai

Nicolai Brudekjoler og Miss Nicolai Konfirmations- og Festkjoler, kendte i hele landet, er nu flyttet sammen.

Bianco Evento præsenterer sin brudekollektion

Brudekjoler, tilbehør og sko lavet med kærlighed i Europa.

Ikoniske royale brudekjoler

Går du med prinsessedrømme? Eller elsker du bare glamourøse og smukke brudekjoler? Så lad dig inspirere af virkelighedens prinsesser, når…

Bag kulisserne på vores photo shoot

Bag kulisserne på vores photo shoot af smukke brudekjoler og herretøj

Inspirationsbilleder fra Nordic Bridal Show

Nordic Bridal Show er nummer et sted at være, når man snakker om bryllupsindustrien i Norden. Nordic Bridal Show er en…

Gå ikke glip af denne nye brudekjole trend!

For at opnå den nye brudekjole trend, kombineres sarte blonder med hudfavret tyl til en optisk illusion af blone blade,…

Sæt præg på din egen stil

5 ting set på modeshows, der fremhæver din personlige stil på bryllupsdagen.

Søde og romantiske toner på bryllupsdagen

At gifte sig er en enestående oplevelse og en dag i romantikkens tegn. Gå all in på den drømmelignende stil…

Glamourøs med et twist af boheme

Den moderne brud blander to af de store trends på bryllupsdagen; boheme og glamour. Gennem farveglade blomster og store hårsmykker…

Inspired by nature!

Et bryllup i naturen er uforglemmeligt. Uanset om I holder vielsen eller festen ved havet, på smukke enge eller i…

Love Lou

Love Lou er en ung virksomhed, men med en meget erfaren kjole skaber ved roret. Designer og beklædningshåndværker Louise Enemark…

Modeca

Dutch bridal house Modeca is pleased to present and showcase the gorgeous 2017 Modeca Collection and the stunning 2017 Le…

Victoria & Vincent brudekjoler

Mærket Victoria & Vincent er vokset hurtigt frem her i Norden og har fået mange nye forhandlere i løbet af…

Do it once, do it fabulous!

At vælge den rigtige brudekjole er ’the fun part’. Men også lidt af et mas! For hvilken kjole skal du…

Dybvad Design – Alt Til Bruden

Med mere end  30 års erfaring med brudekjoler,er det os en fornøjelse at guide dig igennem, til at finde netop…

Bente´s Brudedesign

ligegyldigt om du er til det enkle eller helt op til det ekstravagante, kan du finde din brudekjole hos mig…

Landlig bonderomantik

Aldrig har længslen efter et landligt bryllup været større. Bonderomantikken, der først tog fart i USA, er nu kommet til…

Overdådigt og selvsikkert

Less is more stemmer ikke længere overens med dagens brud. I dag er det helt legitimt at være blikfang på…

Being a Princess

Less is more stemmer ikke længere overens med dagens brud. I dag er det helt legitimt at være blikfang på…

Efva Attling ny eksklusiv bryllupskollektion

Efva Attling lancerer i januar 2016 en bryllupskollektion. Kollektionen indeholder fem kjoler, en buksedragt, sko produceret i Italien og ringe…

Panelet tester: Neglelak fra IsaDora

Uanset om du planlægger bryllupsdag eller bare leder efter god, holdbar makeup, er det ofte vigtigt, at den makeup, du…