PROMOTION

Bryllupsfest med gode udsigter

Med sin naturskønne beliggenhed lige ud til Limfjorden og idylliske atmosfære skaber Tambohus Kro & Badehotel de bedste rammer om den store dag.

Med sin naturskønne beliggenhed lige ud til Limfjorden og idylliske atmosfære skaber Tambohus Kro & Badehotel de bedste rammer om den store dag. Vores selskabslokaler emmer af god stemning. De er indrettet i autentisk stil med høje paneler, mønstrede tapeter og lækre tekstiler. Vi har flere forskellige festlokaler til både små & store fester. Og vi har helt sikkert også det perfekte lokale til Jeres bryllupsfest.

Når du holder festen hos os, slipper du for alt det praktiske samtidig med, at du får en sparringspartner i hånden fra dag 1. Vi har 175 års erfaring i livets fester og kan rådgive om alt fra mad & drikke til fotograf & underholdning. Sammen gennemgår vi Jeres ønsker til den store dag og vi gøre vores yderste for at indfri det. Vi ved nemlig, at det er de små detaljer, der gør den store forskel!

Hos os er alt inkluderet: En mindeværdig middag, hvor alt er tilberedt fra bunden af sæsonens bedste og friske råvarer; faglærte tjenere, som sørger for alt lige fra opdækning af bordene, servering, tidsstyring/koordinering og oprydning, samt en enestående udsigt over Limfjorden. I prisen er også inkluderet lokaleleje, duge, servietter og blomsterdekorationer efter Jeres valg. Så I skal bare slappe af og nyde Jeres store dag.

LÆS MERE


Hold styr på os