PROMOTION

Sand under fødderne og kærlighed i luften

Det var en helt almindelig aften, da Steffen friede til Stina. Brylluppet blev dog alt andet end almindeligt. Få måneder senere stod de nemlig med bare tæer i sandet på en af Mauritius’ smukkeste strande og sagde ja til hinanden.

Vi gik hurtigt i gang med at tale om, hvordan vi ønskede brylluppet skulle være. Ville vi have et traditionelt kirkebryllup efterfulgt af en stor fest med venner og familie? Eller et intimt bryllup i paradis? Vi drømte om det bedste fra begge verdener og fandt frem til, at det ene ikke behøvede udelukke det andet.

Med inspiration og hjælp fra en kollega fandt vi det helt rigtige sted: The St. Regis Mauritius Resort. Jeg fandt en flot, hvid kjole, der stod mål med pigedrømmen. Og så tilkøbte vi resortets bryllupspakke med alt fra bryllupskage og fire retters gourmetmenu til bryllupsfotografen, der skulle forevige dagen. Billederne viste vi senere til venner og familie, som var inviteret til fest, efter vi kom hjem.

Hvis du planlægger dit bryllup i udlandet i lavsæsonerne, er der meget at spare på hotel- og flypriser.

Balance mellem afslapning og planlægning

Det betød meget for os, at brylluppet var feriens højdepunkt. Ti dage med perfekt balance mellem afslapning, forkælelse, lækker mad og bryllupsplanlægning. Planlægning er måske så meget sagt, for resortet arrangerede alt efter vores ønsker.

Da den store dag kom, sov vi længe og nød en rolig formiddag. Havde vi holdt brylluppet derhjemme, havde jeg nok brugt tiden på at løbe rundt som en hovedløs kylling. Her vidste jeg, at der var nogen, der tog sig af det praktiske. Så jeg med ro i sindet kunne nyde at få sat hår og lagt makeup i spaen, mens Steffen og vores søn, Sebastian, gjorde sig klar på værelset.

Bryllup i solnedgangens skær

Der var pyntet smukt op på stranden, hvor svajende palmer og Mauritius’ ikoniske Le Morne-bjerg satte rammerne. At se min familie, der ventede med bare tæer i sandet, står som et af de største øjeblikke fra dagen. Det var en drøm, der blev til virkelighed.

Jeg gik dem i møde til bølgernes brusen, og alt føltes bare så rigtigt. En lokal borgmester stod for vielsen og holdt den fineste tale om kærlighed. Champagne og bryllupskage blev serveret, mens solen gik ned og farvede himlen orange. Alt i alt en dag helt i vores ånd, som sluttede med gourmetmiddag, sand under fødderne og romantik i luften.

Vil du også giftes i udlandet eller på bryllupsrejse? Få inspiration på nyhavn.dk eller ring til vores eksperter på 78 792 525.

Husk det praktiske

Vil du giftes i udlandet, så tal med vores bryllupseksperter om reglerne for det land, du vil giftes i. Det er nemlig ikke alle lande, hvor bryllupsattesten også er juridisk gældende i Danmark.

Du kan eksempelvis blive gift på:

  • Mauritius
  • Seychellerne
  • Hawaii

LÆS MERE

Nyhavn rejser

Unikke rejser tilpasset jeres drømme

Vælg det rigtige Paradis for jer. Med romantik, charme og forkælelse. Og måske ekstra oplevelser for at fuldende bryllupsrejsen.

Bryllupsrejsen til Afrika

’There’s more to see than can ever be seen, more to do than can ever be done.’ Verset fra ’Løvernes konge’s mest populære sang sætter virkelig ord på denne rejse. Afrika. Tanzania. Verdensdelen/landet hvor der er så meget at opleve, at det føles, som om man kan bruge hele livet der uden at opleve bare halvdelen. Samtidig med at det føles som at komme hjem, som om alt er så naturligt på en måde. Er I ude efter en spektakulær bryllupsrejse, som I vil mindes resten af livet, er den her artikel til jer.

Fem uforglemmelige bryllupsrejser

Drømmer I om en uforglemmelig bryllupsrejse? Bliv inspireret af fem populære destinationer til bryllupsrejser, som vil gøre jeres bryllup endnu mere fantastisk.

Mauis perler

Har I kikkerten indstillet på at tilbringe jeres bryllupsrejse på en tropisk og romantisk ø, så er staten Hawaiis øer et hot alternativ. På øen Maui kan I nyde en ægte paradis-ø. Svajende palmer, jungle og smukke strande findes til overflod her!

Sådan kommer I kvit og frit på bryllupsrejsen

Et bryllup er glædens fest, hvor brudeparret og kærligheden hyldes. Bryllupsplanlægningen kan dog også være stressende for brudeparret, der både skal tage sig af gæsteliste, bordplan, menu, musik og meget mere. Det tærer også på budgettet. I gennemsnit koster et bryllup i Danmark ca. 97.000 kr. Og det uden at bryllupsrejsen er talt med.

Vil du være, der hvor det sner?

I takt med at dagene bliver koldere, og nætterne mørkere, får man nogle gange lyst til at krybe ind under et varmt tæppe og blive inden døre.  Vi elsker vinteren og har fundet de bedste ishoteller og igloer verden rundt, så du kan få et overblik over alle de fristelser, vinterdestinationerne byder på. På med dynejakken og af sted på et par cool fridage!

Real-life wedding: Jesper og Alexandra

Vores bryllup var meget internationalt. Vi var i alt 13 forskellige nationaliteter, og vi havde derfor printet selve den ”officielle” vielsesceremoni ud på engelsk, så alle havde mulighed for at følge lidt med. Vi fik efterfølgende vide at vores udenlandske venner og familie, synes det havde været en meget smuk ceremoni.

Tag på bryllupsrejse til New York

Forskellige brudepar har forskellige drømme, når de rejser på bryllupsrejse. En del drømmer om hvide sandstrande, turkisblåt hav og hvilepuls. Andre drømmer om eventyr og vildmarksliv, mens andre igen drømmer om storbypuls. Vores chefredaktør Anna har taget pulsen på New York og fortæller, hvorfor denne metropol er uendeligt populær og elsket verden over.

Italiensk romantik i verdensklasse

Hotel Villa Arcadio. Beliggende oppe på en skrånende klippe med udsigt over Gardasøen og omgivet af olivenlunde og brostensbelagte gader ligger denne italienske perle. Stedet hvor alt er gennemtænkt, autentisk og romantisk. Er I ude efter romantisk ro, god mad og udsøgte vine, er det her destinationen til jeres bryllupsrejse.

Real-Life wedding: Yrsa og Fredrik

Efter et smukt frieri i Hyde Park svævede parret Yrsa og Fredrik på lyserøde skyer hele dagen, og deres weekend i London blev magisk. Vel hjemme igen begyndte planlægningen af deres bryllup, her får du historien om deres fantastiske rejse mod giftermålet.

Angsana Ihuru – et sted i paradis

Angsana Ihuru ligger 20 minutter med speedbåd fra Malé International Airport på Maldiverne, og dette luksuriøse resort byder på 45 villaer, smukt beliggende direkte på stranden. Angsana Ihuru er et romantisk boutique resort og tilbyder alt, du kan forestille dig af spa-oplevelser, fantastiske middage og spændende aktiviteter i underskønne omgivelser.

Banyan Tree Vabbinfaru – en perle på Maldiverne

Omgivet af turkisblåt vand, svajende palmer og kridhvidt sand ligger Vabbinfaru Island. En destination, der er perfekt til bryllupsrejsen, og på øen ligger Banyan Tree Vabbinfaru Resort. Nyd havluften fra Det Indiske Ocean og lad roen sænke sig på denne perle på Maldiverne.

Inspiration til bryllupsrejsen – fra storbyferier til eksotiske eventyr

Ved I ikke, hvor I skal tage hen på bryllupsrejse? Det kan være svært at vælge, når man skal afsted på sit livs mest romantiske tur. Vi har masser af idéer til nogle af de bedste muligheder for en uforglemmelig oplevelse, hvad end I vil til en romantisk storby eller et eksotisk paradis.

Bryllupsrejse i paradis

Zanzibar er øen, som mange drømmer om at spendere deres bryllupsrejse på. Kridhvide strande, turkisblåt hav og stærkt krydret mad er virkelig paradis! Drømmer I om Zanzibar, er den her artikel til jer.

Bryllupsrejse i Brasilien

Brasilien er jo et stort land med masser af spændende muligheder at lave sin helt specielle bryllupsrejse.

Den Dominikanske Republik

Nyd driverlivet på et gennemført all inclusive resort, nyd øens betagende skønhed og nyd hinanden – Den Dominikanske Republik er Honeymoon Heaven!

Roadtrip gennem Europa

Det bliver mere og mere populært at besøge flere lande på en enkelt tur. Vil I opleve noget specielt, kan en roadtrip-bryllupsrejse gennem Europa være lige noget for jer. Her guider Bryllupsmagasinet jer med tips og inspiration til, hvordan I får den bedste bilferie.

Dit eget tropiske paradis

Er du i tvivl om, hvor bryllupsrejsen skal gå hen? Så behøver du ikke lede længere. Perhentian Islands i det nordøstlige hjørne af Malaysia er alt, hvad du nogensinde har drømt om – og mere til.

Seychellerne

Der findes mange fantastiske steder at besøge i verden, og det kan være svært at vælge. Sådan var det i hvert fald for mig og min mand, da vi skulle bestemme os for, hvor vores bryllupsrejse skulle gå hen.