PROMOTION

Broholm Slot

De rammer Broholm Slot stiller til rådighed for private fester garanterer succes. Om det drejer sig om det mindre, selskabelige arrangement for en sluttet kreds, som man gerne vil gøre noget særligt ud af… eller om det er den helt store begivenhed der skal markere et af livets højdepunkter.

Til bryllup og fest råder Broholm Slot over 16 smukke og nyrestaurerede sovegemakker med historisk møblement. Samt 3 charmerende dobbeltværelser beliggende i Mølle Huset. Alle værelser er forskellige alt efter hvem der i forgangne tider har sat sit præg på dem. Hvis der er brug for yderligere overnatningskapacitet, så overnatter den resterende del af selskabet på små hyggelige lokationer lige i nærheden, og Broholm Slot sørger selvfølgelig for transport af gæsterne.

Et bryllup på Broholm Slot begynder med at værterne besøger slottet god tid i forvejen, så I i ro og mag kan sammensætte individuelle ønsker til menu, underholdning, borddækning m.m. Broholm Slot har egen restaurant med eget tilknyttede køkken, hvor der sammensættes menuer af fortrinsvis lokale råvarer efter sæson.

Læs mere om bryllup på Broholm Slot!

FAKTA:

Broholm Slot er åben hele året rundt, men holder lukket mellem jul og nytår.

Web: broholm.dk
E-mail: bro@broholm.dk
Telefon: +45 62 25 10 55

LÆS MERE


Hold styr på os