Besvar spørgsmål om dit bryllup og vind eksklusive præmier

Vi er interesserede i din ærlige mening, og det har ingen betydning for dine chancer for at vinde, om du har positive eller negative ord tilovers for Bryllupsmagasinet. Ris og ros er lige velkomment. Som tak for hjælpen deltager du i konkurrencen om disse unikke og eksklusive priser.

Konkurrencen løber til og med den 31/8-2019

Fields marked with a * are required


Hvor lang tid har du sammenlagt brugt på at læse Bryllupsmagasinet?


Hvilken karakter fra 1-5 (hvor 5 er højest) vil du give følgende indhold i Bryllupsmagasinet?Hvilken karakter fra 1-5 (hvor 5 er højest) vil du give følgende indhold på www.bryllupsmagasinet.dk?
PRÆMIER

STEGEPANDE M/TRÆHÅNDTAG 28 CM DEEP TEAL

Le Creusets stegepande i støbejern med træhåndtag har et utal af anvendelsesmuligheder,
heriblandt stegning af bøffer og grøntsager. Træhåndtaget bliver ikke varmt ved madlavning, og derfor kan panden nemt håndteres uden brug af grydelapper. Den indvendige, sorte emalje er specielt fremstillet til madlavning, der kræver høje overfladetemperaturer. Panden kan bruges på alle varmekilder inklusiv
induktion.

Værdi: 1.299kr

ARMRING FRA NYGAARD SMYKKER

Armring i messing med inskriptionen ‘Believe’. Afslutningen på armringen er skåret lige af (ikke som en halv cirkel) og den er cirka 6mm bred. Hvert bogstav er stemplet i hånden og inskriptionen har derfor et råt og lidt tilfældigt look.

Værdi: 499kr

 

 

 


Hold styr på os