PROMOTION

Angsana Ihuru – et sted i paradis

Angsana Ihuru ligger 20 minutter med speedbåd fra Malé International Airport på Maldiverne, og dette luksuriøse resort byder på 45 villaer, smukt beliggende direkte på stranden. Angsana Ihuru er et romantisk boutique resort og tilbyder alt, du kan forestille dig af spa-oplevelser, fantastiske middage og spændende aktiviteter i underskønne omgivelser.

Resortet
Resortet Angsana Ihuru ligger på den smukke Hulmumale Island på Maldiverne. Det blev bygget i 2001 og gennemgik i 2012 en renovering, hvor værelserne blev udvidet yderligere, og hvor det nye dykkercenter blev etableret. På resortet findes der i dag 45 villaer på stranden, 20 af dem er udstyret med egen pool, udendørs brusebad og en privat have. Omgivet af havet, der udgør 99% af Maldivernes overflade tilbydes der en enestående udsigt fra villaerne og en behagelig lyd af bølgeskvulp døgnet rundt.

På resortet kan du nyde gastronomi i verdensklasse. Lokale og asiatiske smage blandes med smage fra Middelhavet, og restauranten har noget til alle. Nyd smagsindtrykkene på træ-verandaen med udsigt over Det Indiske Ocean eller sip en cocktail i den smukke Velaavani Bar. Rejser I hertil på bryllupsrejse, kan I også nyde en romantisk middag for to på stranden.

 

Privat ø
For dem, der ønsker det, er det også muligt at booke hele anlægget med personale. Pakken ’Private Island Retreat’ giver mulighed for at leje hele resortet og invitere op til 90 personer. Dette gør stedet ideelt til bryllupper og det perfekte sted at fejre jubilæer eller fødselsdage.

 

Aktiviteter
Ihuru har formentlig nogle af de bedste koralrev på Maldiverne. Dette gør stedet til en speciel destination for både dykning som snorkling. Ud over koralrevene er der også mulighed for at udforske spændende vrag.

Snorkling og dykning er som sagt en mulighed, men det er også værd at besøge Angsana Gallery. Et galleri med smukke møbler, smykker og lokale håndværk. Et besøg på Angsana SPA er også et must for livsnyderen. Her har du mulighed for at nyde behandlinger for både sind og krop. For den madinteresserede tilbydes også madlavningskurser af forskellig art. En perfekt måde at lære den gastronomiske kultur endnu bedre at kende.

 

Passer til alle målgrupper
Alle Angsana Hotels & Resorts ejes af Banyan Tree og passer til alle målgrupper, uanset alder. Angsana Hotels & Resorts tilbyder vielser på eksotiske destinationer verden over. Hvert hotel er unikt designet og tilbyder rummelige og lækre suiter og værelser – perfekte til par, familier og venner. Faciliteterne egner sig også virkelig godt til bryllupsrejser, og dette fantastiske hotel på Maldiverne er ingen undtagelse.

--> Se aktuelle tilbud og pakkepriser her: Angsana Ihuru

facebook
instagram
twitter

ABOUT ANGSANA

Angsana Hotels & Resorts hører under Banyan Tree, og der eksisterer i dag 13 forskellige resorter i ni forskellige lande. Banyan Tree ejer en stribe luksuriøse hoteller verden over. De er en af de førende aktører indenfor hotel og spa og har i dag mere end 30 resorter, 70 spa’er og 90 gallerier rundt om i verden. Fælles for alle Banyan Trees resorter er en diskret service, naturlig eksklusivitet, økologiske og kulturelle oplevelser.

For yderligere information, besøg gerne: www.angsana.com